Dit personlige leasingselskab

Dit personlige leasingselskab

Munkvad Leasing er den kompetente og professionelle leverandør af løsninger netop til dig og din virksomhed. Med indgående kendskab til afgiftsreglerne på det danske marked, samt stort netværk til tyske forhandlere, kan vi hos Munkvad Leasing tilbyde nogle af markedets bedste leasingløsninger.

Ring til os allerede i dag for en uforpligtende bilsnak.

Munkvad Leasing samarbejder med nogle af Danmarks førende finansieringsselskaber, hvorfor du altid får et gennemarbejdet produkt hos os.

Vores værdier
  • Personlighed
  • Nærvær
  • Loyalitet
  • Du er vores bedste ambassadør


Munkvad Leasing ApS har stor erfaring inden for finansieringsløsninger i kombination med at finde den rigtige bil til kundernes behov og ønsker.

Laust Munkvad er indehaver af Munkvad Leasing og er ansvarlig for salg, kunder og samarbejdspartnere.
  • Laust har mere end 10 års erfaring fra leasingbranchen
  • Er bankuddannet hos Sparekassen Sjælland, har arbejdet hos SAC leasing og hos BMW Financial Services de seneste 8 år. Har desuden suppleret sine erfaringer med en HD

Kontakt allerede Laust i dag for en uforpligtende snak omkring hvilke løsninger der kunne være fordelagtige for din virksomhed.
Laust kan kontaktes direkte på:
TLF: 40860159
Mail: Laust@munkvadleasing.dk


Tryghed hos Munkvad Leasing

Munkvad Leasing samarbejder med større danske banker omkring finansiering og leasing af bilerne, således at du altid som kunde oplever klare aftaler og tryghed fra start til slut.
Vi køber vores biler fra autoriserede forhandlere, således sikrer vi, at der er servicehistorik på bilerne. Det sikrer, at du får et ordentligt produkt, som lever op til fabrikkernes standarder for brugte biler. Vi har desuden samarbejde med danske forhandlere, så er ønsket en ny bil, klarer vi også dette.
Vi kan tilbyde en forsikring, som sikrer dig i leasingperioden. Forsikringen er en udvidet garantiordning på samme vilkår som bilens oprindelige fabriksgaranti.
FÅ ET GRATIS UFORPLIGTENDE MØDE

Spørgsmål?

RING 40 86 01 59 eller udfyld formularen herunder
Send * påkrævede felter