Kundeoplevelser

Tilfredse kunder er vores mærkesag! Derfor sørger vi for at følge kunden helt til dørs og sikre at forløbet har været tilfredsstillende. Herunder er et par udtalelser fra nogle af vores glade kunder.

Behagelig og professionel oplevelse.

Vi har i sommer 2016 leaset 2 biler hos Munkvad Leasing. Til trods for vi havde lidt problemer med at få konverteret vores logo til bilen, så har Laust i hele forløbet været super samarbejdsvillig, og kun haft den indstilling af tingene bare skal ordnes.

Af flere omgange har han hentet bilerne for at få nyt logo på. Det betyder rigtig meget, da vi ellers ville opleve spild tid med montører der skulle køre frem og tilbage.

Jeg kan kun anbefale Laust og Munkvad Leasing, vi vil helt sikkert kontakte Laust igen ved næste bil!

God og pålidelig
Min oplevelse med Laust har været at tingene bliver fulgt til dørs og at en aftale er en aftale
Meget professionel og gennemsigtig

Vi har i foråret 2016 leaset en bil hos Munkvad Leasing. Laust kom ud til os og satte sig ind i vores behov og rådgav i hvilken løsningsmodel der var bedst med hensyn til privat / erhverv leasing.

Vi havde nogle ønsker til mærke, model, udstyr og pris, og Laust fandt hurtigt nogle eksempler. Både brugte fra Tyskland og fabriksnye biler, så vi havde alternativer.

Da vi havde fundet drømmebilen i Tyskland, fik Laust fremskaffet dokumentation for skade og servicehistorik, så vi helt trygt kunne gå videre med handlen.

Finansieringen er igennem en førende bank og de ting jeg havde spørgsmål til, blev uddybet. Hos Munkvad Leasing får man personlig sparring og løsninger som jeg ikke kan få hos de større forhandlere.

Jeg vil fremover benytte Munkvad Leasing til både mine person og varebiler. Tilmed sparer jeg penge

FÅ ET GRATIS UFORPLIGTENDE MØDE

Spørgsmål?

RING 40 86 01 59 eller udfyld formularen herunder
Send * påkrævede felter